Ordrer

Introduktion

Under Webshop > Ordrer finder du ordreoversigten i SmartWeb. Fra ordreoversigten kan du fremsøge og tilgå enkelte ordrer, foretage masseopdateringer i form af ordrebehandling, eksport af ordrer til pakkelabels, udskrivning og generering af pluklister mv.

Oversigt

Du har følgende muligheder i ordreoversigten:

1. Opret ordre
  2. Book forsendelse (Coolrunner)
  3. Masseudskriv
  4. Masseopdatering
  5. Importer GLS trackingfil
  6. Søgning og filtrering på ordrestatus, periode, og betalingsstatus
  7. Vælg eksport format (pakkelabels, pluklister og pakkesedler)
  8. Del ordren op i flere kolli. Vægten fordeles lige mellem kolli, og kan ikke distribueres forskelligt (4kg / 2 kolli = 2 kolli á 2kg hver). Dobbeltklik i feltet for at ændre kolli
  9. Pakkeseddel
  10. Ordreseddel
  11. Ordredetaljer
  12. Ordrebehandling (fragt, betaling, ordre- og statusmails)

Øvrige ikoner

• Timeglas – Betaling, synkronisering til økonomisystem eller ordreeksport til pakkelabel afventer
  • Flueben – Betaling, synkronisering til økonomisystem eller ordreeksport til pakkelabel gennemført
  • Clips – Kunden er blevet tilknyttet en bruger som allerede var oprettet i shoppen, da ordren blev lagt
  • PDF – En pakkelabel er tilknyttet ordren (PDF). Klik på ikonet for at få vist den pågældende label
  • Faktura – Der er genereret en faktura på ordren. Klik på ikonet for at få vist den pågældende faktura
  • Note – Ordren har tilknyttet en intern og/eller ekstern besked (note)
  • Ikke på lager – Et eller flere produkter på ordren er ikke på lager. Hold musen over ikonet for yderligere information.
             Du kan læse mere om denne funktionalitet i denne artikel

Nyttige links

• Læs mere om delordrer her
  • Læs mere om kreditnota her