Opsætning af PacSoft online

I denne artikel:

Det første du skal gøre er at gå til Moduler > PacSoft online i din webshop og indtaste dine brugeroplysninger fra PacSoft online. Oplysningerne udleveres af Pacsoft

Derefter skal du gå til Pacsoft hjemmesiden her, hvor du logger ind med dine oplysninger. Herefter vil du se dette skærmbillede:

1. Vælg administration > afsender > ny afsender og udfyld felterne for at oprette en standardafsender af dine produkter. Bemærk: Det er vigtigt at du udfylder med Kvik-id (kaldet "Standard afsender id" i SmartWeb), for at integrationen fungerer efter hensigten.
  2. Pacsoft Online er nu tilgængelig som eksportmulighed under Vælg eksport format i ordrelisten. Der fremkommer en dialog med en bekræftelse, når de valgte ordrer er overført til Pacsoft Online.
  3. For at låse op for tilgang til modulet via Pacsoft, skal du tilkøbe modulet "Unifaun ERPConnect - XMLPosting". Dette kan du gøre ved at kontakte Unifauns support på support@unifaun.com, eller via PacSoft under "Køb tilbehør > Unifauns webshop > Flere funktioner > Unifaun ERPConnect - XMLPosting.
  4. Til sidst skal du logge ind på din Pacsoft konto på Postnord og gå ind under Indstillinger > Grænseflade > Kryds boksen med Gemte udskrifter.
  5. Integrationen er nu sat op.

Bemærk: Pacsoft henter tracking-koder (Track and Trace) tilbage til SmartWeb-systemet. Dette gør det muligt for dig at se, hvor dine afsendte pakker er. Det er ligeledes en god idé at videregive denne kode til kunden, da han/hun så vil have mulighed for at se, hvor langt pakken er nået. Koderne bliver hentet op til 12 gange i timen, hvilket dog betyder, at der nogle gange kan forekomme lidt forsinkelser. Systemet vil automatisk søge efter tracking-koderne når du klikker på Vis ordredetaljer eller laver en masseopdatering i ordreoversigten.