Designændringer og kode tilpasning er ikke omfattet af vores support. Hvis du ønsker yderligere hjælp kan vi henvise til vores designpartnere.

Du kan se en oversigt over vores designpartnere her.

Opsæt Facebook Marketing widget

I denne artikel:

NOTE

Installeringen af denne kode kræver kendskab til programmering og forståelse af kode der indsættes.

Vi supporterer ikke ændringer i koden.

Denne guide omhandler installation af Facebook Marketing pixel til Facebook Dynamic Product Ads. Beskrevet her hos Facebook:
    https://developers.facebook.com/docs/marketing-api/dynamic-product-ads/product-audiences/

Guiden kræver installation af kode i design modulet.

Guiden kræver ydermere at du har en "key" til din pixel.

Bemærk også, at Facebook feedet har nogle krav til hvilke data der skal være udfyldt for at det kan fungerer. Du kan b.la. se en liste over disse krav her (Under "Required Fields"):

https://developers.facebook.com/docs/marketing-api/dynamic-product-ads/product-catalog

Har du ikke disse data udfyldt i shoppen, er det på eget ansvar at få disse udfyldt og/eller tilpasset feedet til dine behov.

1. Find template

Gå til Kontrolpanel > Design Manager > Rediger filer på den relevante template, som du ønsker at installere Facebook Marketing pixel på.

2. Opret widget fil

Gå til modules > widgets mappen.

- Opret mappen "facebook".

- Opret en ny fil "facebook.tpl".

Via ikonerne vist nedenfor.

3. Indsæt indhold i filen

Åben facebook.tpl. Indsæt dette indhold i filen: facebook.txt

Klik Gem.

4. Installer widget i dit design

Indsæt nedenstående linje nederst i index.tpl (i roden af templetet), lige inden </body> afsluttes:

{include file='modules/widgets/facebook/facebook.tpl' key='[KEY]'}

[KEY] skal udskiftes med din pixel "key" du har fået af Facebook. Bemærk at en pixel key kun består af tal.

Nedenfor er indsat koden, hvor [KEY] mangler at blive ændret til korrekt pixel key.

5. Ofte stillede spørgsmål

• Hvilke events sender denne widget til Facebook?
      • Der sendes 2 events "AddToCart" og "Purchased" (på kvitteringssiden).
    • Sendes ordren med/ uden moms og fragt?
      • Der sendes de informationer du kan se i checkout på webshoppen. Det vil oftest være med fragt og moms.