Opret salgsrabat

I denne artikel:

Når du skal oprette en salgsrabat er der to faner som skal gennemgås. I det følgende vil disse blive gennemgået i kronologisk rækkefølge.

Generelt:

1. Titel: Navnet på den salgsrabat du ønsker at oprette.
  2. Varenummer: Du kan her give din salgsrabat et varenummer.
  3. Note (intern): En intern note til salgsrabatten.
  4. Købsbeløb: Her indtastes det interval som rabatten skal være gældende for. Hvis du ønsker at rabatten skal gælde for køb over 1000 kr, skrives 1000-uendeligt.
  5. Salgsrabat: Den procentvise eller kontante rabat som skal være gældende for salgsrabatten.
  6. Loyalitet: Her kan du vælge om tidligere køb skal være en del af det samlede beløb som kunden har handlet for. Dette kræver at kunden opretter en bruger i din shop.
  7. Periodestyring: Her vælger du om rabatten skal være gældende for en bestemt periode.
  8. Leveringslande: Hvilket land skal rabatten gælde i.
  9. Brugerrettigheder: Her vælges hvem rabatten skal gælde for.
  10. Sproglag: Hvilke sproglag skal rabatten være gældende på.

Vælg produkter:

Her kan du vælge hvilke produkter som du ønsker at rabatten skal være gældende for. Hvis du ikke vælger nogle produkter, vil salgsrabatten gælde for samtlige produkter på webshoppen.

1. Her tilføjer du et produkt til rabatten.
  2. Her fjernes et produkt fra rabatten.