Opret forsendelse

I denne artikel:

I denne video gennemgår vi hvordan du opretter en forsendelse:

OBS! Denne video er optaget i det PostNords gamle system, men fremgangsmåden er den samme.

1. Gå ind i ordreoversigten, som du finder ved at trykke på Webshop > Ordrer.
  2. Vælg de ordrer du ønsker at eksportere til din leverandørs system. Dette gør du ved at markere ordren i check-boxen i venstre side som vist nedenfor.

3. Når dette er gjort, trykker du på  knappen oppe i højre hjørne. Herefter er ordren tilføjet til den fil, som skal eksporteres ud af SmartWebsystemet.
  4. Nu skal du vælge leverandør. Dette vil afgøre, hvordan informationerne bliver eksporteret ud.
  5. Når du har valgt leverandøren, vil systemet automatisk generere en fil eller sende data, som du kan bruge i den valgte leverandørs system. Ved fil-integration skal filen gemmes på din computer og uploades til din leverandørs system.