Opret e-mail konto

I denne artikel:

1. Det første du skal gøre er at tilknytte dit domæne til en e-mail. Dette gøres under Kontrolpanel > Sprog og domæner > Domæner > Tilføj e-mail.
  2. Herefter kan du oprette en ny e-mail konto under dit domænenavn. For at oprette en ny e-mail konto/adresse  skal du gå ind under: Kontrolpanel > E-mail > E-mail konti.
  3. Du kan her se en oversigt over dine nuværende konto, samt redigere og slette dem. Du kan læse mere om dette her.
  4. Klik på Opret E-mail konti.
  5. Du skal nu udfylde følgende:

"E-mail":  Indtast den ønskede e-mail adresse

"Adgangskode"Indtast den ønskede adgangskode.

"Gentag adgangskode": Du skal her gentage den adgangskode som du skrev ovenover. Dette er for at undgå fejl i koden.

"Fornavn"Indtast fornavnet på den person som skal have e-mailen. Dette navn vil blive vist i når nogen modtager en e-mail fra denne e-mail konto.

"Efternavn": Indtast efternavn på den person som skal have e-mailen. Dette navn vil blive vist i når nogen modtager en e-mail fra denne e-mail konto.

6. Når dette er gjort skal du klikke Opret. Du har nu oprettet en ny e-mail konto og du kan herefter se den ude i oversigten.