Mit abonnement

I denne artikel:

Under fanen Mit abonnement får du følgende muligheder:

1. Dit abonnement: Her kan du se forskellige oplysninger om dit abonnement, og du har mulighed for at opsige dit abonnement.
  2. Vælg abonnement: Her kan du vælge at aktivere det abonnement som passer til dine behov.
  3. Køb eller flyt dit domæne: For at du kan gå online med din webshop skal du købe et domæne. Dette kan du gøre her. Når du klikker her bliver du sendt videre til fanen sprog og domæner.
  4. Vælg tillægsmoduler: Her får du en liste over tillægsmoduler som du kan tilkøbe til dit abonnement.
  5. Information om betalingsmodul: Her kan du læse mere om betalingsmodulet epay, som er udviklet af Bamboa.
  6. Sammenlign abonnementstyper: Her kan du sammenligne de abonnementstyper som Smartweb tilbyder og finde frem til den rigtige løsning for dig.