Mega menu

Introduktion

Få mersalg med Mega Menu. Med denne app kan du få en stor overskuelig menu på din webshop. En Mega Menu gør det nemmere og hurtigere for dine kunder at finde lige præcis de varer som de leder efter. En Mega Menu er især ideel for dig med et stort produktkatalog med mange produktkategorier.

Funktioner

• Viser flere niveauer af produktkategorier.
    • Menuens bredde tilpasses efter, hvor mange kategorier der er.
    • Markering af aktivt menupunkt i dropdown.
    • På mobil og tablet foldes flere menupunkter ud vertikalt.

Eksempel på Mega Menu

Indstillinger

I shoppens designmanager via knappen Tilpas på det enkelte design finder du indstillingerne for din Mega menu. Klik på Designindstillinger > Mega menu:

Fold menupunktet ud for, at tilgå indstillingerne:

1. Indstillinger:
      • Visning af mega menu: Skal Mega Menu vises på webshoppen? Vælg Nej for at skjule menuen.
      • Desktop hovedkategori antal per række: Angiv antal menupunkter, der skal være plads til på menulinjen. Dette påvirker også hvor mange kolonner, der vises i den udfoldede Mega menu.
      • Antal kategoriniveauer: Hvor mange niveauer af underkategorier skal vises når man folder menuen ud?
      • Dropdown pil på Desktop: Angiv om der skal vises en pil ud for menupunkterne i menulinjen. Dette gælder kun ved Desktop visning (større skærmdimensioner), da der altid vises pile på mobilvisningen:

• Transparent kategori menu: Vælges der Ja vil menulinjen ikke have en baggrundsfarve. Baggrundsfarven vil i så fald kun gælde for den udfoldede menu.
    2. Farver: Angiv tekst- og baggrundsfarver for Mega menuen.

Bestilling

Appen bestilles igennem dit kundecenter. Kontakt evt. vores salgskonsulenter for hjælp til bestilling.