Masseudskriv

I denne artikel:

Masseudskriv giver dig mulighed for at vælge en eller flere ordrer og udskrive dem som Ordreseddel, Pakkeseddel eller Faktura.

Gå til Ordrer > Alle og sæt markering ud for de ordrer du ønsker at udskrive, klik herefter på knappen "Masseudskriv":

Vælg det ønskede udskriftsformat i dialogen og klik på "Masseudskriv":

Bemærk: Hvis du vælger en række ordrer hvor faktura kun er dannet på nogle af dem, vil du kun få mulighed for at printe de ordrer som har en tilknyttet faktura. Er der ingen faktura tilknyttet de valgte ordrer vil der ikke være noget at udskrive.