Masseopdatering

I denne artikel:

Under Masseopdatering kan du opdatere status på en eller flere ordrer, sætte et interval for bogføring og bogføre ordren(e).

Når du går ind i din ordreoversigt, krydser du blot de ordre af du ønsker at udskrive og vælger masseopdatering. Du markerer ordrene ved at klikke i rubrikken til venstre, så der kommer et flueben ud for ordren.

1. Ordrestatus: Her kan du opdatere ordrens status.
  2. Her kan du sende en notifikation til kunden omkring ændring af ordrestatus.
  3. Faktura: Her kan du bogføre ordren eller sætte en hvornår ordren skal bogføres.
  4. Her kan du sende en mail med en faktura til kunden.
  5. Her kan du markere ordren(e) som betalt.
  6. Her opdatere du dine ændringer.