Opsætning af mail på Mac

I denne artikel:

Mailprogrammet der ligger som standard på en MAC computer er en "simpel" mail klient.

Du opsætter din e-mail konto i Mail ved at gennemgå denne vejledning.

1. Åbn Mail. Det gør du via nedenstående ikon:

2. Når du åbner mail, vil programmet automatisk bede dig tilføje en konto, hvis du ingen har. Hvis du i forvejen har en mailkonto, skal du blot klikke på Mail i venstre hjørne og derefter Tilføj konto

I tilfældet her skal du klikke på Tilføj anden postkonto og klikke på Fortsæt

3. Når du har klikket Fortsæt, vil nedenstående vindue komme frem.
    "Fulde Navn": Her skriver du det navn, der skal stå som afsender på dine emails.
    "E-mailadresse": Her skriver du din E-mailadresse
    "Adgangskode"Her angiver du din adgangskode

4. Her skal du blot klikke Næste

5. I nedenstående vindue indstiller du serveren til indgående post.
    "Kontotype": Vælg "IMAP".
    "Postserver": Har angiver du mail.smart-web.dk
    "Brugernavn": Her skriver du din egen mailadresse.
    "Adgangskode": Her angiver du adgangskoden til din SmartWeb mail.

Klik herefter på Næste

6. Hvis denne boks kommer, skal du blot klikke på Opret forbindelse

7. I nedenstående vindue indstiller du serveren til udgående post.
    "Kontotype": Vælg POP.
    "SMTP-server": Har angiver du mail.smart-web.dk
    "Brugernavn": Her skriver du din egen mailadresse.
    "Adgangskode": Her angiver du adgangskoden til din SmartWeb mail.

Klik på Opret

8. Du er nu klar til at bruge din SmartWeb webmail igennem din MAC Mail.