Mail på iphone

I denne artikel:

Du kan i denne guide se hvordan du opsætter din SmartWeb-mail på din iPhone. Vi bruger mailadressen "test@smart-web.dk", med udgangspunkt i hjemmesiden "smart-web.dk".

1.  Gå ind i indstillinger på din iPhone, så skærmbilledet ser således ud:

step 1

2. Tryk nu på E-mail, kontakter, kalendere for at få vist følgende skærmbillede:

step 2

3. Tryk herefter på Tilføj konto... hvorefter en liste over services vil blive vist:

step 3

4. Tryk på Andre, hvorefter du bliver bedt om at vælge en type:

step 4

5. Tryk på Tilføj e-mailkonto og udfyld felterne med de oplysninger, du har omkring din mail-konto, og tryk derefter på Næste.

6. Din iPhone vil herefter søge efter kontoen. Når dette er gjort, kan du se et skærmbillede med oplysningsfelterne Indgående post og Udgående post. Disse felter udfyldes som vist på følgende skærmbilleder og tryk derefter på Næste.
    Bemærk: Hvis din telefon melder, at server til indgående post ikke svarer, skal du blot ignorere dette, og forsat trykke på Næste.step 5 Bemærk! Det er vigtigt, at domænenavnet under Værtsnavn og Brugernavn udskiftes med dit eget SmartWeb-domænenavn.
  7. Efter et kort stykke tid vil din iPhone komme med en forespørgsel, som er udformet som vist nedenfor, hertil skal du svare Ja. Derefter vil din iPhone kontrollere oplysningerne i op til adskillige minutter. Denne forespørgsel vil muligvis forekomme en gang til, hvortil du igen bare skal svare Ja.

8. Efter et kort stykke tid vil din iPhone komme med en forespørgsel, som er udformet som vist nedenfor, hertil skal du svare Ja. Derefter vil din iPhone kontrollere oplysningerne i op til adskillige minutter. Denne forespørgsel vil muligvis forekomme en gang til, hvortil du igen bare skal svare Ja.

step 7

9. Når kontrollen er færdig, vil din iPhone vise at den anvender IMAP-protokollen. Du vil derfor se følgende skærmbillede, hvortil du skal trykke Arkiver.

10. Du vil herefter blive sendt tilbage til hovedskærmen for mailkonti, og din nye mailkonto vil figurere i listen sammen med eventuelle andre mailkonti.

11. Du har herefter muligheden for at aktivere dit Mail program, hvor din nye mailkonto vil fungere præcist som enhver anden mailkonto, du måtte have.