Opsætning af mail på Android

I denne artikel:

Du kan i denne guide se hvordan du opsætter din SmartWeb-mail på din android telefon. (Der er taget udgangspunkt i en Samsung Galaxy S6 Edge)

Vi bruger eksemplet "email@ditdomæne.dk", hvor du i dit tilfælde naturligvis skal udskifte dette med henholdsvis din egen e-mailadresse og eget domæne.

1. Find dit e-mailprogram på telefonen, og åben dette:

2. Her vil du have en oversigt over allerede tilknyttede e-mailkonti (såfremt du har nogle), og have mulighed for at tilføje en ny konto.

Tryk nu på Tilføj ny konto, hvorefter du vil få mulighed for at indtaste e-mailadresse og adgangskode:

3. Når du har indtastet dine oplysninger, skal du vælge Manuel opsætning i bunden af skærmen:

4. Herefter vil du blive præsenteret for et valg mellem POP3 og IMAP. Her skal du vælge hvilken protokol din mail skal sættes op med. Læs mere om POP3 og IMAP her.

Din telefon vil herefter søge efter kontoen. Når dette er gjort, kan du nu indtaste dine oplysninger omkring ”Konto”, ”Indgående server” og ”Udgående server”. Disse felter udfyldes som vist på følgende skærmbilleder og tryk derefter på Log på.

Vigtigt! Det er vigtigt, at e-mailadresser og domænenavnet under IMAP-Server, SMTP-Server og Brugernavn udskiftes med dit eget SmartWeb-domænenavn.

5. Nu vil din telefon forsøge at oprette forbindelse til mailserveren, og står derfor og ”Behandler” et stykke tid:

6. Herefter er din mailkonto opsat, og du vil kunne se dette på din telefon: