Brands (mærker og producenter)

Introduktion

Brands er datatyper som kan benyttes til at gruppere produkter ud fra producenter. Brands er i modsætning til produktkategorier en separat kategorisering, der ikke automatisk indgår i shoppens menustruktur, men som er synlig på de enkelte produkter med logo eller tekst. Brands har deres egen brandside som kan søgemaskineoptimeres og tilføjes top- og bundbeskrivelser. Brands kan benyttes sammen med appen Varefilter så kunden kan søge på kriterier indenfor sit yndlingsbrand.

Sådan gør du

Du finder brands under Produkter > Brands:

Klik på knappen Opret brands eller vælg et brand i listen af oprettede brands for at redigere det:

Start med at udfylde brandnavnet under fanen Generelt:

Brands indeholder ud over brandnavn valgfrie kontaktinformationer på leverandøren under fanen Virksomhedsoplysninger. Virksomhedsoplysningerne er ikke synlige udadtil på shoppen men kan aflæses i shoppens administration. Brands kan dermed benyttes som adressebog til leverandører hvis man ønsker det:

Brand beskrivelse

Ligesom med produktkategorier er det muligt at tilføje en top og bund beskrivelse til sin brandside. Klik på Beskrivelse og tilføj dine tekster og evt. billeder mv.

Beskrivelserne kan udvides til at være en komplet introduktion til det pågældende brand med billeder og videoer. Her har vi indsat en kort top- og bundtekst for at illustrere placeringen:

Klik på det pågældende brand på det tilhørende produkt for at gå til brandsiden. I artiklen Nyttige links frontend beskriver vi hvordan du kan konstruere et brand-link.

Brand logo

Når du har indtastet brand oplysninger og beskrivelse kan du tilføje en logofil ved at klikke på Media og vælge eller uploade logofilen til shoppen:

Søgemaskineoptimering

Det er muligt at søgemaskineoptimere sine brandsider via fanen Søgemaskineoptimering. Se vores introduktionsvideo til søgemaskineoptimering for at lære hvordan du optimerer din side bedst muligt. Kapitlet Landingssider i videoen beskriver hvordan du kan optimere din brandside.

Husk at gemme dine ændringer.

Tilknyt dine produkter

Herefter skal brandet tilføjes de ønskede produkter. Dette gøres ved at redigere de pågældende produkter og tilknytte brandet under fanen Generelt > Brand/producent:

Husk at gemme dine ændringer. Brands vises på produktet således:

Hvis du ikke angiver en logofil vises brand navnet i stedet som et tekst-link. Hvis man klikker på brandet vises brandsiden med alle produkter som er tilknyttet det pågældende brand.

Brands kan f.eks. vises i varefilteret således:

Du kan læse mere omkring opsætning af varefilteret i denne artikel.