Klarna

I denne artikel:

Klarna giver dine kunder flere betalingsmuligheder, herunder faktura- og afbetalingsløsninger, så dine kunder kan betale på den måde, der passer dem bedst.

• Faktura: Dine kunder kan vælge at betale om 14 dage eller om 1-2 måneder.
  • Afbetaling: Dine kunder kan vælge fast eller fleksibel afbetaling.

For at udnytte Klarna, skal du have en aftale med Klarna, om at bruge deres betalingsmetoder. Bestil Klarna på e-mail: salj@klarna.comOpsætning af betalingsmetoderne foregår inde på Klarna Online. Nedenfor kan du se hvordan Klarna opsættes i din Webshop administration.

1. Betalingsmetode: Du kan anvende en af disse links til at bestille Klarna.
  2. Moms: Angiv om denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.
  3. Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Du kan angive en unik titel for alle de sproglag på din webshop.
  4. Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden for kunden, som han/hun vil kunne se, når personen når til dette punkt i købeprocessen. Du kan lave en unik beskrivelse for alle sproglag.
  5. Leveringslande: Vælg hvilke lande betalingsmetoden skal være aktiv for.
  6. Kundetype: Hvilke kundetyper skal betalingsmetoden være gældende for.
  7. Brugerrettigheder: Angiv hvem, der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.
  8. Sproglag: Hvilke sproglag skal betalingsmetoden være gældende på.
  9. Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.
  10. Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.
  11. Gebyr #2: Her kan man indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.
  12. Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med det laveste tal vil blive vist først.
  13. Eid: Indtast det Eid du har fået udleveret fra Klarna.
  14. Shared secret: Indtast det Shared secret du har fået udleveret fra Klarna.

Klarna er kun tilgængeligt ved følgende kombinationer af land og valuta:
    Danmark og DKK
    Norge og NOK
    Sverige og SEK
    Finland og EUR
    Tyskland og EUR
    Holland og EUR
    Hvis du har opsat dine lande og valutaer på en anden måde, vil Klarna ikke fungere på din webshop.