Klarna

Introduktion

Klarna giver dine kunder flere betalingsmuligheder, herunder faktura- og afbetalingsordninger, så dine kunder kan betale på den måde der passer dem bedst.

• Faktura: Dine kunder kan vælge at betale om 14 dage eller om 1-2 måneder.
  • Afbetaling: Dine kunder kan vælge fast eller fleksibel afbetaling.

Hvis du ønsker at benytte Klarna i SmartWeb, skal du have en aftale med Klarna. Du kan bestille en aftale om brug af Klarna betalingsmetoder via e-mail: salj@klarna.com. Opsætning af betalingsmetoderne foregår inde på Klarna Online. Nedenfor kan du se hvordan Klarna opsættes i SmartWeb.

Tilgængelighed

Klarna er kun tilgængeligt ved følgende kombinationer af land og valuta:

Land Valuta
Danmark DKK
Norge NOK
Sverige SEK
Finland EUR
Tyskland EUR
Holland EUR

Bemærk: Klarna vil ikke fungere på din webshop, hvis du har opsat dine lande og valutaer på en anden måde.

Opsætning

1. Betalingsmetode: Beskrivelse af Klarna betalingsmetode.
  2. Moms: Angiv om denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.
  3. Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Du kan angive en unik titel for alle sproglag på din webshop.
  4. Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden for kunden. Du kan lave en unik beskrivelse for hvert sproglag.
  5. Leveringslande: Vælg hvilke lande betalingsmetoden skal være aktiv for.
  6. Kundetype: Vælg hvilke kundetyper betalingsmetoden skal være gældende for.
  7. Brugerrettigheder: Angiv hvem der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.
  8. Sproglag: Angiv hvilke sproglag betalingsmetoden skal være gældende på.
  9. Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.
  10. Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.
  11. Gebyr #2: Her kan man indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.
  12. Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med den laveste værdi (f.eks. 0) vil blive vist først.
  13. Eid: Indtast det Eid (også kaldet Merchant ID eller Store-ID), som du har fået udleveret af Klarna.
  14. Shared secret: Indtast den Shared secret (sikkerhedsnøgle) du har fået udleveret fra Klarna.
    Kontant evt. Klarna hvis du er i tvivl om hvordan du rekvirerer EID og Shared secret.

Nyttige links

• Din Klarna konto finder du her (login dialog i topmenuen)
  • Kontakt klarna på salj@klarna.com