Js-Views

I denne artikel:

jsViews er et Javascript værktøj eller bibliotek, som vi har gjort tilgængelig med app.js filen. Det vil sige at du lige som vores udviklere har tilgang til at bruge dem på de templates du udvikler ved DanDomain Webshop.

jsViews er et templating sprog til Javascript, der er udviklet af udviklere fra bl.a. Microsoft.
    At JsViews er et templating sprog betyder, at det kan bruges til at oprette og opbygge HTML elementer i Javascript ud fra Javascript data. Som f.eks. JSON.

Et templating sprog er specielt godt hvis man har en liste af elementer der er opbygget ens, eller hvor der er få ting som adskiller dem. F.eks. en produktliste. Med en template kan man nemlig opbygge en skabelon, som så kan genbruges til alle elementerne.

Ved DanDomain Webshop bruger vi JsViews på bl.a. varekortet og på checkout'en.

Vil du vide mere om jsViews kan du finde information på det på deres hjemmeside og i deres dokumentationhttp://www.jsviews.com.