Hvordan eksporterer jeg mine ordrer?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Ordrer > Alle:

2. Klik på "Eksportér":

3. Sørg for at "Ordrer" er valgt i drop down listen, og sæt formatet til "CSV":

TIP: Du kan også benytte XML-format, omend CSV er det "klassiske" format til som mange regneark genkender.
  4. Klik på "Næste":

5. Sæt markering ud for de felter du ønsker at eksportere:

6. Vælg evt. filtre, f.eks. via drop down listen ordrestatus, hvis du ønsker kun at eksportere ordre med en given ordre status:

7. Klik på "Næste":

8. Klik på "Download" for at downloade filen med dine ordre data:

Åbning af fil: Den downloadede fil kan nu åbnes i Excel, Libre Office eller Open office mv., hvor det er muligt at strukturere ordredata og foretage relevante beregninger. Det er ikke muligt at importere ordredata i shoppen.