Hvordan linker jeg menupunkter til sider? (produktkategorier)

I denne artikel:

Benyt vores step-by-step guide

1. Start med at klikke på den produktaktegori som du ønsker at lave om til et link:

2. Kopier sidste del af adressen (alt efter domænet) over i et tekst dokument:

3. Gå herefter til den side som du ønsker at menupunktet skal linke til:

4. Kopier igen den sidste del af adressen (alt efter domænet) over i et tekst dokument:

5. Gå herefter til Indstillinger > Redirects:

6. Klik på Opret redirect for at oprette en omdirigering mellem de to adresser:

7. Indsæt den første af de kopierede adresser (fra produktkategorien) i feltet Redirect fra:

8. Indsæt herefter den anden af de kopierede adresser (tilhørende tekstsiden) i feltet Redirect til:

9. Sæt markering ved "Tving dette redirect":

Grunden til at vi tvinger omdirigeringen skyldes at et redirect først slår igennem når en given kategori, side eller produkt mv. ikke er tilgængelig på shoppen. Men vi har netop stadigvæk brug for vores kategori til at udgøre menupunktet.
    10. Gem dine ændringer:

Bemærk: Hvis du efterfølgende ændrer titlen på din produktkategori eller på siden du linker til, så skal du sørge for at oprette en ny omdirigering, da en sides adresse (link) bestemmes af dens titel (med mindre denne specifikt er låst i indstillingerne for søgemaskineoptimering, som findes den pågældende produktkategori eller side).

Læs mere

Du kan læse mere om redirects i denne artikel.