Hvordan ændrer jeg e-mail tekster?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Indstillinger > E-mailindhold:

2. Klik på den ønskede skabelon, f.eks. "Ordrebekræftelse":

3. Indsæt den ønskede tekst i top og/eller bunden af e-mailen, der i dette tilfælde vises oven- og nedenfor ordrelinjerne på ordrebekræftelsen:

4. Gem dine ændringer:

TIP: Husk at du altid kan sende en ordre e-mail til dig selv, hvis du ønsker at se den i din egen e-mail software. Du kan også benytte shoppens forhåndsvisning af e-mails hvilket vi gennemgår i denne artikel.

Læs mere

Læs hvordan du modtager en kopi af ordre e-mails her.