Hvordan opretter jeg ekstra felter?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Produkter > Ekstra felter:

2. Klik på "Opret ekstra felt":

3. Udfyld felterne på siden:

4. Gem dine ændringer:

5. Klik på "Produkt-data valg", for at tilføje indhold til dit ekstra felt:

6. Udfyld med titel:

7. Klik på "Opret":

Gentag denne fremgangsmåde indtil du har oprettet alle de data du behøver.
  8. Gå til Produkter > Ekstra felter:

9. Klik på ikonet for at redigere dine ny-oprettede data:

10. Titlerne ændres direkte i oversigten:

11. Klik på Produkter, og opret eller rediger det ønskede produkt hvor ekstra feltet skal tilføjes:

12. Vælg de relevante data under fanen "Ekstra felter":

13. Gem dine ændringer:

14. Benyt funktionen "Se online", til at få vist resultatet:

Indholdet fra ekstra felterne vises under fanebladet "Specifikationer", på produktet.

Læs mere

Du kan læse mere om ekstra felter her.