Hvordan skifter jeg design?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Webshop > Design:

2. Klik på "Design store":

3. Hold musen over det ønskede design og klik "Benyt" (eller "Køb", hvis der er tale om et premium design):

Du kan også vælge først at se en live demo af designet, ved at klikke på "Se demo".
  4. Klik på "Gå til oversigten", for at vende tilbage til shoppens design manager:

5. Hold musen over tandhjuls ikonet og klik på "Aktiver":

6. Sæt flueben ud for det ønskede site og klik "Gem":

7. Klik på øjeikonet for at se designet ude på shoppens forside:

8. Klik på knappen "Ret design", hvis du ønsker at redigere det valgte design:

9. Sørg for at stå under "Opsætning", hvor du kan skifte tema (hele farvepaletten) og foretage justering af enkelte farver og indstillinger:

10. Gem evt. ændringer:

Læs mere

Du kan læse mere om redigering af designs her.