Hosting

I denne artikel:

Under fanen Hosting har du følgende muligheder:

1. Server: Her kan du se hvilken server din webløsning ligger på.
  2. Servertype: Du kan her se hvilken servertype din webløsning ligger på.
  3. Pladsforbrug: Du kan her se hvor meget plads du anvender i forhold til det du har til rådighed med din nuværende pakke.
  4. Trafikforbrug pr. mdr.: Her kan du se hvor stort dit trafikforbrug per måned er.
  5. E-mailforbrug: Du kan her se hvor mange e-mail adresser du har tilknyttet din webløsning, samt mulighed for at forøge din nuværende begrænsning, så du kan oprette flere e-mails. Dette gør du ved at klikke på pilen og derefter udvælge det antal af e-mailadresser du ønsker at have til rådighed.