FTP adgang til udviklere

I denne artikel:

Som udvikler har du mulighed for at få adgang til template filerne igennem to veje. Den ene er gennem Rediger filer, som beskrevet tidligere. Den anden er via FTP, som vi vil gennemgå her.
For at få adgang via FTP skal adgangen slåes til i Design manageren. Har du ikke selv adgang til det, kan du få din kunde til at åbne op for dig. For at åbne op for FTP adgang skal du ind i Design manageren og trykke på For udviklere.