Ekstra felter på brugere

I denne artikel:

Ønsker du at give shoppens brugere mulighed for at angive yderligere informationer til sin profil (under brugeroprettelse og/eller bestilling), kan dette gøres ved at tilføje et eller flere felter til brugerens profil. Et ekstra felt kan f.eks. være et tekstfelt eller en valgmulighed som brugeren kan tage stilling til (valgfrit eller påkrævet) ud fra en række foruddefinerede værdier.

Det kunne f.eks. være at kunden skal vælge hunderace hvis du sælger dyrefoder, eller at kunden skal skrive et bilmærke, hvis du sælger tilbehør til biler. Det er med andre ord helt op til dig hvad disse ekstra felter skal indeholde af værdier.

Eksempel på brug af ekstra felter på brugerprofiler kan f.eks. være at notere branche specifikke oplysninger som kan benyttes til at servicere kunden ud fra specielle krav til produkter og henvendelser i forhold til kundens behov.

Gå til Kontrolpanel > Ekstra felter og klik på Tilføj data ud for Brugere:

Det er muligt at bestemme hvor vidt et ekstra felt skal vises under følgende omstændigheder:

• Kan udfyldes ved brugeroprettelse/ændring
  • Kan udfyldes ved bestilling og vises på ordrer (internt/for administrator)
  • Kan udfyldes ved bestilling og vises på ordrer (eksternt/for kunder)

Feltet kan gøres påkrævet hvis man ønsker at brugeren skal tage stilling til feltet.
På den enkelte bruger forefindes fanebladet "Ekstra felter" som indeholder brugerens data: