Design

I denne artikel:

Et godt sted at starte, når du skal i gang med din nye webshop er, at vælge designet til den. Vi har lavet en masse flotte templates, som du frit kan vælge imellem - så du ikke behøver at starte fra bunden eller kende til programmering for at skabe en flot webshop. Derudover har vi nogle Premium templates som er udviklet af en professionel grafiker, som du kan købe.

Du kan se de mange flotte designs, du kan vælge mellem, her

Du kan ændre tekst, farvetema, font, udvalgte indstillnger m.m. i dit design, og på den måde kan du skabe dit helt eget personlige og unikke udtryk. For at ændre i designet skal du gå ind via Kontrolpanel > Generelt > Design Manager. Du skal klikke på "Ret design" under det aktive design for at tilpasse det nuværende design på webshoppen.

Ønsker du at vælge et helt nyt design, skal du blot vælge "DesignStore", og herinde finde det ønskede template og klikke "Benyt". Designet vil nu ligge under "Inaktive designs" og kan nemt og hurtigt aktiveres ved at føre musen over tandhjulet, klikke aktiver, vælge den side, det skal være aktivt på, og afslutte med ok.

Hvis du har brug for mere hjælp til at designe din webshop, kan du læse mere her Guide: sådan designer du din webshop.

Derudover finder du svar på, hvordan du ændre alt i Design Manager'en via vores online hjælpeunivers lige her.